Bestyrelsen og bestyrelsen arbejde

Foreningen Gudmans bestyrelse er sammensat af folk med bred erfaring fra den danske musikbranche. Alle arbejder frivilligt for årligt at hylde dansk musik ved at finde og hylde 'Årets Gudman' og i den forbindelse at afholde en stor fest-koncert.

 

Det danske band The William Blakes har siden efteråret 2012 stået i spidsen for Foreningen Gudman. Bandet blev af den første bestyrelse udpeget til at overtage styringen af Årets Gudman 10 år efter, hyldesten blev indstiftet. Bestyrelsen består i dag af følgende medlemmer:

 

Kristian Leth / Formand

Medlem af The William Blakes, tegner foreningen udadtil, medansvarlig for den kunstneriske profil og det musikalske program.

Kontakt vedr. foreningen og bestyrelsens arbejde:

Mobil: 26749544

Mail: kristianleth@me.com

 

Bo Rande/ Næstformand

Medlem af The William Blakes, medansvarlig for den kunstneriske profil og det musikalske program.

 

Søren Gaden

Driver virksomheden Gaden PR & Kommunikation. Ansvarlig for PR, markedsføring og kommunikation i forbindelse med Foreningen Gudmans arbejde / www.gadenpr.dk

Kontakt vedr. presse:

Mobil: 20636412 

Mail: soren@gadenpr.dk

 

Per Abildtrup

Leder af spillestedet Amager Bio. Sidder i bestyrelsen for samme spillested samt for Musikforeningen 5-Øren. Står for overblik og koordinering i forbindelse med forberedelse og afvikling af koncerten.

 

Nikolaj Løkke

Produktionsansvarlig på Bremen Teater. Laver backline på div. kunstnere, bl.a. Shaka Loveless, WhoMadeWho og Ginger Ninja. Nikolaj spiller samtidig med bandet The William Blakes - live.

 

Marina Friis Ghazaleh

PR-konsulent i virksomheden Gaden PR & Kommunikation. Står for foreningens hjemmeside samt at søge om støtte til foreningens arbejde.

 

 


Billetbanner2016