2003

Ken Gudman Mindefond blev stiftet på baggrund af en mindekoncert 12. oktober 2003, hvor et imponerende opbud af musikere, venner og publikum fra den danske rytmiske musikscene mødte frem for at ære Ken Gudman, som døde den 17. september 2003.

 

Fonden gav sig selv den opgave hvert år at hylde en dansk musiker, der har ydet en særlig indsats i overensstemmelse med de musikalske dyder, Ken Gudman stod for: Personlighed, musikalsk håndværk og integritet.

 

Tak til den gamle bestyrelse

 

I 10 år arbejdede en bestyrelse på hvert år at arrangere og udføre alle koncerter. Et kæmpe arbejde, som har skabt stor respekt i det danske musikliv. Bestyrelsen bestod af: Michael Friis (formand), Peter Ingemann, Helle Fastrup, Per Abildtrup, Finn Fergus Hansen og Martin Blom Hansen. Esben Just var initiativtager i 2003, men fratrådte som formand og medlem af bestyrelsen i 2009. Tak til dem alle for den store indsats.

 

Ny bestyrelse

 

I 2013 overtog bandet The William Blakes samme med en ny bestyrelse det ærefulde arbejde med at lade Ken Gudman være inspiratoren for andre musikere og på samme tid fremme det danske musikliv. Traditionen og arbejdet bliver videreført.


Banner2018 (1)